Investitor
Global International 2000 SA urmareste sa valorifice sinergia rezultata din structura unei companii integrate. Astfel, portofoliul de afaceri al compani se extinde continuu, prin implicarea in proiecte care sa aduca crestere si plus-valoare.

Impreuna cu mari investitori si dezvoltatori locali si internationali de proiecte, Global International 2000 vizeaza investitii majore in domeniul producerii de energie.

Strategia companiei se situeaza pe linia dezvoltarii de proiecte de mare capacitate (cel putin 200 MWe), la care sunt luate in considerare tehnologiile de ultima ora, cu o eficienta ridicata si in concordanta cu standardele internationale privind protectia mediului inconjurator.

In aceasta privinta, un accent deosebit este pus pe reducerea emisiilor de bioxid de carbon si gaze cu efect de sera.

Totodata, firma noastra urmareste indeaproape procesele de privatizare a obiectivelor energetice importante, avand in plan cresterea participatiei sale pe piata de energie electrica si termica.

Global International 2000 SA manifesta un interes constant pentru consolidarea parteneriatelor existente in domeniul mineritului si transporturilor, urmarind in acest sens dezvoltarea optima a infrastructurii (portuare, depozitare) cat si a logisticii aferente.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Proiectele noastre
Centrala pe gaze de 450 MW cu ciclu mixt
BURLACENI, REPUBLICA MOLDOVA
Centrala pe gaze de aproximativ 120 MW
IN MUNICIPIUL GIURGIU
Green-brown field gas fired power plant
IN GIURGIU
UZINA TERMOELECTRICA GIURGIU
IN GIURGIU
 
Referinte
1. Procurarea de echipament termomecanic pentru CET Deva
Valoare proiect 21.800.000 USD
2. Initierea proiectului green-field pentru o noua termocentrala de 800 MW in Zona Libera Galati
Valoare proiect 1,3 mld EUR
3. Privatizarea CET Giurgiu si realizarea unui proiect green-brown field de aproximativ 200 MW
Valoare proiect 150 mil EUR